TURYAP'tan, Gölbaşı İncek'te, 7/24 güvenlikli site içerisinde, bağımsız mutfaklı, çatı eğimsiz, kiralık lüks 2+1 dubleks daire.
Söz konusu dairemiz, emsallerine nazaran geniş ve kullanışlıdır. 3'lü ankastre seti, yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu, geniş balkonu ve asansörü bulunmaktadır. Daireye özel kapalı otopark imkanı sunulmaktadır. Site içerisinde spor salonu, sinema salonu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal olanaklar mevcuttur.
Konum Olarak
İncek Bulvarı'na, süper marketlere, otobüs ve dolmuş duraklarına sadece 1 dakika mesafede; Atılım Üniversitesi'ne sadece 3 dakika, Ufuk Üniversitesi'ne sadece 4 dakika, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi'ne sadece 6 dakika, Yargıtay ve Adalet Akademisi'ne ise sadece 8 dakika mesafede bulunmaktadır.
Daire Özellikleri
- Net Kullanım Alanı: 88 m²
- Brüt Kullanım Alanı: 97 m²
- Oda Sayısı: 2+1
- Banyo Sayısı: 2 (Ebeveyn banyosu dahil)
- Mutfak Tipi: Kapalı
- Isıtma Sistemi: Yerden Isıtma
- Balkon: Mevcut
- Asansör: Var
- Otopark: Açık ve Kapalı Otopark (Daireye özel kapalı otopark)
- Manzara: Açık ve ferah bir şehir manzarası
- Doğu ve Güney cepheli, gün boyu aydınlık
- Kat Mülkiyetli tapu
- Boş ve oturuma hazır
Site Özellikleri
- 7/24 Güvenlik
- Spor Salonu
- Sinema Salonu
- Çocuk Oyun Parkı
- İncek Bulvarı'na 1 dakika yürüme mesafesi
- Atılım Üniversitesi'ne 3 dakika
- Ufuk Üniversitesi'ne 4 dakika
- Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi'ne 6 dakika
- Yargıtay ve Adalet Akademisi'ne 8 dakika
Detaylı bilgi ve görmek için bize ulaşın.